Villiyrttiretki (tilaustuote)

Tehdään noin 2-3 h vapaamuotoinen, rento ja tutkiva kävelyretki lähiluontoon keruutuoteneuvoja Sanna Saarenkedon johdolla. 2-10 osallistujaa/kerta. Tarkempi tuotekuvaus alla.

 

 

Tuotetunnus (SKU): perehdytys-villiyrtteihin-tilaustuote Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tehdään noin 2-3 h vapaamuotoinen, rento ja tutkiva kävelyretki lähiluontoon keruutuoteneuvoja/poimijakouluttaja Sanna Saarenkedon johdolla. Retken aikana saat kädestä pitäen opastusta kasvien tunnistamiseen, keruupaikkoihin, terveydellisiin vaikutuksiin, säilöntään ja valmistamiseen ruoaksi tai terveystuotteiksi. Retken päätteeksi käydään yhdessä läpi kerättyjä kasveja ja kerrataan tunnistusta sekä valmistetaan terveellinen yrttijuoma tai muu helppo esimerkki yrttien käyttökohteesta. Asiakas voi esittää myös omia toiveita retken sisällöstä. Villiyrttien paras keruuaika on noin toukokuun puolestavälistä kesäkuun loppuun, mutta opiskelu onnistuu vielä heinäkuussakin. Mahdollisuus tenttiä poimijakortti. Retken hinta 45€/osallistuja, sisältää yrttiteen ja pienen välipalan.  Minimi ryhmäkoko 2 hlö, max 10 hlö/kerta. Paikka sovittavissa toiveiden mukaan esim. asiakkaan kotimetsässä, retkeilyalueella, pihapiirissä tai vaikka mökillä.

Huom! Kuusanna sijaitsee Kauhajoen Lauhanvuorella, Etelä-pohjanmaalla. 70 km ylittävien reissujen osalta veloitetaan lisäksi hieman matkakustannuksia. Tiedustelut sähköpostilla sanna@kuusanna.com tai puhelimitse 0504142720/Sanna. Voi käyttää myös alla näkyvää yhteyslomaketta. Villiyrttiretki sopii mainiosti alkuohjelmaksi vaikka ystäväporukan kesäiselle illanvietolle!