Kuivattu kissanminttu 25g

6,90 

Kuusannan tilalla Lauhavuorella luonnonmukaisesti kasvatettua, käsin kerättyä, kuivattua ja pakattua aitokissanminttua. Kerätty kesällä 2021, parasta ennen 12/2022. Oikein säilytettynä pysyy kuitenkin käyttökelpoisena vuosia.

Kissanminttu on hyvän makuista teenä ja sen sanotaan auttavan mm. flunssan oireisiin, unettomuuteen ja kuukautiskipuihin. Sen jatkuvaa, säännöllistä käyttöä ei ihmisille kuitenkaan suositella. Kissanmintun ykkösfaneiksi voidaankin lukea kissat, jotka suorastaan hullaantuvat kissanmintun tuoksusta. Helppo lelu kissalle on sukka, jonka lapaan sujautetaan hyppysellinen kissanminttua ja varsi solmitaan kiinni. Huolimatta voimakkaasta mielihyväreaktiosta kissanminttu ei ole lainkaan vaarallista kissalle ja jo pieni määrä riittää tuottamaan iloa pitkään.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): kuivattu-kissanminttu-80g Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Kuusannan tilalla Lauhavuorella luonnonmukaisesti kasvatettua, käsin kerättyä, kuivattua ja pakattua aitokissanminttua. Keruuaika kesä 2022. Oikein säilytettynä pysyy käyttökelpoisena vuosia.

Kissanminttu on hyvän makuista teenä ja sen sanotaan auttavan mm. flunssan oireisiin, unettomuuteen ja kuukautiskipuihin. Sen jatkuvaa, säännöllistä käyttöä ei ihmisille kuitenkaan suositella. Kissanmintun ykkösfaneiksi voidaankin lukea kissat, jotka suorastaan hullaantuvat kissanmintun tuoksusta. Helppo lelu kissalle on sukka, jonka lapaan sujautetaan kourallinen kissanminttua ja varsi solmitaan kiinni. Huolimatta voimakkaasta mielihyväreaktiosta kissanminttu ei ole lainkaan vaarallista kissalle. Pienikin määrä riittää tuottamaan iloa pitkään.